Skip to main content

Laat ons helpen bij het bouwen en verbouwen van uw dromen

Over ons

Als je dus een bepaalde wens hebt om te bouwen of te verbouwen, dan kan je bij ons terecht voor 100% van de werken. Wij hebben ons bedrijf zo uitgebouwd zodat je als klant geen 10 aannemers moet zoeken om je droom te realiseren. Wij zorgen voor alles! Al onze klanten vinden dit top om met maar 1 telefoonnummer en 1 persoon alles te kunnen regelen van kelder tot plafond.
Vanco is een veelzijdig bedrijf dat thuis is in bijna alles wat te maken heeft met bouwen, verbouwen en afwerken. Onze grootste troef is om als hoofdaannemer de enige schakel te zijn tussen enerzijds de architect (als er een is), en anderzijds de bouwheer.
Reynaers Installer

Reynaers erkend installateur

Vanco is al geruimte tijd een erkend REYNAERS INSTALLER
Het Reynaers Installer label betekent veel meer dan een sticker aan de deur. Die erkenning wijst op een nauwe samenwerking tussen de erkende Reynaers Partner die op basis van hoogwaardige aluminium profielen borg staat voor een correcte constructie van het buitenschrijnwerk en een erkende installateur die gespecialiseerd is in het vakkundig plaatsen van aluminium ramen en deuren.

Onze klanten

Ons klantenbestand bestaat uit zowel particulieren, kleine en middelgrote bedrijven in heel Belgiƫ. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor kleine en grote projecten? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Contacteer ons

 • Telefoon
  0476/551270 (Tim)
 • Facebook
 • Adres
  Nieuwstad 18
  9255 Buggenhout
 • Mail
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Formulier