Skip to main content

Renovatie

Onze diensten

Renoveren is, net als bouwen, een werk dat de grootste zorg en expertise vereist. Doe een beroep op Vanco NV. We starten altijd van uw wensen en budget, en (ver)bouwen daarop verder. Bij de verbouwingswerken en het renovatieproces houden we maximaal rekening met duurzaamheid en kwaliteit.

Totaal- of deelprojecten

Vanco NV is een totaalaannemer voor verbouwingen. Dat betekent dat u alles aan ons kunt overlaten: ontwerpen, afbreken, opnieuw funderen, structuren plaatsen, bekleden, en inrichten. Voor elke renovatiefase hebben wij de geschikte vakmannen. Ook voor deelprojecten staan wij klaar: uw interieur herinrichten? Dak isoleren of vernieuwen? Ons bouwteam doet het allemaal.

En bij wie kan u terecht voor de afwerking zoals keukens, ramen en deuren, tegelwerken, ...? Ook daarvoor kan u rekenen op Vanco NV.

Eén aanspreekpunt

Omdat wij alle expertise onder één dak hebben, behoudt u voor elke renovatiefase het overzicht. Klaar om uw deel- of totaalproject in onze ervaren handen te geven? Mail of bel ons, we maken snel een afspraak.


Geïnteresseerd? Bekijk zeker onderstaande realisaties. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Dan kunt u ons steeds contacteren. Wij helpen u dan graag verder.

Enkele foto's